The Why Cafe - Waarom Ben Je Hier? - John Strelecky

The Why Cafe - Waarom Ben Je Hier?

von John Strelecky

  • Erscheinungsdatum: 2015-01-05
  • Genre: Spiritualität

Inhalt / Beschreibung

De inspirerende #1 Bestseller

Veel mensen zoeken naar zingeving in hun leven. Maar hoe pak je die zoektocht aan en – nog lastiger misschien – wáár zoek je dan naar? In The Why Café komen deze vragen en mogelijke antwoorden aan bod.

Laat op de avond strandt John, een eenzame reiziger, bij een afgelegen café in een verder verlaten streek. Verdwaald en vermoeid besluit hij er te stoppen om wat te eten en uit te rusten. Als hij iets van de kaart wil bestellen ontdekt hij dat hem wel erg vreemde keuzes worden voorgelegd. 

Waarom ben je hier?
Ben je bang voor de dood?
Voel je je vervuld?

Dan ontspint zich een serie verrassende gesprekken met drie wat vreemde, maar erg vriendelijke aanwezigen. De gesprekken voeren hem langs uitersten als de harde zakelijke wereld van de marketing communicatie tot een zonsondergang op het strand van Hawaï. Gaandeweg ziet hij in dat je anders naar jezelf en je leven kunt kijken. Als hij bij het aanbreken van de nieuwe dag het café verlaat en zijn reis hervat, is hij een ander mens. 

In ‘The Why Café’ stelt John P. Strelecky de misschien wel meest gestelde en ontweken vraag van de mensheid: Waarom ben ik hier op aarde?