Crede-mă cand mint - J.P. Delaney

Crede-mă cand mint

von J.P. Delaney

  • Erscheinungsdatum: 2019-06-27
  • Genre: Krimis und Thriller

Inhalt / Beschreibung

Claire Wright e disperată. Englezoaică, studentă la actorie în New York și fără viză de rezident, acceptă singura slujbă pe care o poate obține: să lucreze pentru o firmă de avocați care se ocupă de divorțuri și să agațe soți infideli prin barurile hotelurilor. Însă la un moment dat jocul se schimbă.
Când unul dintre bărbații pe care-i agățase devine suspect în anchetarea unei crime, poliția îi cere lui Claire să-și folosească talentele de actriță pentru a-l face să mărturisească. De la început, ea pune la îndoială rolul pe care i se cere să-l joace: Este Patrick Fogler un criminal? Sau există în tot acest aranjament lucruri care nu i se spun?
Claire își va da seama curând că joacă cel mai periculos rol al vieții ei.
„Plină de acțiune… O carte impresionantă pentru cititorii cărora le-a plăcut paranoia din Femeia de la fereastră de A.J. Finn sau naratoarea instabilă din Fata din tren de Paula Hawkins. Thrillerul casnic nu dă semne că și-ar fi irosit resursele.”
Library Journal
„Un thriller întunecat și de neuitat… O evocare superbă a unor emoții conflictuale, acest roman vă va ține cu sufletul la gură până la sfârșit.”
Daily Mail
„O lectură convingătoare… redefinește conceptul de naratoare instabilă… o interpretare consistentă, nuanțată, foarte literară a temei din Fata dispărută.”
Booklist
„Autorul creează o serie de răsturnări de situație demne de o cursă în roller coaster.”
Publishers Weekly
„Mi-a plăcut această carte – o lectură interesantă și incitantă.”
Sabine Durrant